Trouwfotografie
Ik werk met een all-inclusive prijs, zo weten jullie waar jullie aan toe zijn en komen jullie achteraf niet voor verrassingen of dure bijbestellingen te staan. In onze prijs zit standaard een DVD met de foto’s in hoge resolutie. Bij de pakketten is er keuze voor een (digitaal geprint) fotoboek. Andere fotoboeken zijn tegen meerprijs ook mogelijk.
 
Een bruiloft is een bijzondere dag, een dag die je je leven lang zal bijblijven. Daarnaast is het ook een hectische dag waarin de bijzondere momenten elkaar snel opvolgen.

Om deze dag te kunnen herinneren zoals hij was, is er niets zo mooi om deze momenten te laten vastleggen op de gevoelige plaat. Mooie foto’s mogen niet ontbreken, kies daarom momenten die jullie willen laten vastleggen op de manier die jullie willen. Willen jullie alleen foto’s van de ceremonie? Of dat speciale parkje of dat café waar jullie elkaar hebben leren kennen? Of liever toch de hele dag, van het opmaken en aankleden  tot en met het feest? Alles is mogelijk. Om de keuze wat makkelijker te maken heb ik een aantal pakketten samen gesteld.

 

Trouwfotografie-pakketten:

Pakket Opaal – 225,00

Pakket Saffier – 525,00

Pakket Robijn – 700,00

Pakket Smaragd – 880,00

Trouwalbum & Extra’s

Contact