Bruidsfotografie

Ongedwongen, ontspannen en stijlvolle trouwfoto’s door Focus-010 Fotografie. Ik ben een ervaren, jonge en enthousiaste fotograaf met een grote passie voor het stijlvol vastleggen van een trouwerij, met oog voor detail.
 
Een van mijn kwaliteiten is mijn sociale karakter, ik krijg regelmatig van het bruidspaar het compliment dat ik een gezellige, ongedwongen fotograaf ben die zich makkelijk tussen het gezelschap door beweegt en niet opvalt tussen de gasten. Daarnaast ben ik iemand die niet regisseert maar jullie op een ontspannen manier vastlegt in het moment. Uiteraard heb ik ideeën genoeg voor een ludieke en originele foto.
 
Een bruiloft is een bijzondere dag, een dag die je je leven lang zal bijblijven. Daarnaast is het ook een hectische dag waarin de bijzondere momenten elkaar snel opvolgen.Om deze dag te kunnen herinneren zoals hij was, is er niets zo mooi om deze momenten terug te zien in bijzondere bruidfoto’s. Kies daarom momenten die jullie willen laten vastleggen. Willen jullie alleen foto’s van de ceremonie? Of een trouwshoot in dat speciale parkje of dat café waar jullie elkaar hebben leren kennen? Of liever toch de hele dag, van het opmaken en aankleden tot en met het feest? Alles is mogelijk. Om de keuze wat makkelijker te maken heb ik een aantal pakketten samen gesteld, uiteraard is iedere bruiloft uniek en zal ik jullie assisteren bij het afstemmen van het juiste pakket en daar eventueel van afwijken
 
Pakketten en prijzen
 
 Ik ben transparant over mijn diensten en prijzen en zo kom je niet voor onverwachte kosten te staan, je weet van te voren precies wat het kost en komen jullie achteraf niet voor verrassingen of dure bijbestellingen te staan. Ik kom bij jullie thuis om jullie wensen op te nemen en denk graag mee over de planning en geef waar nodig tips. In onze prijs zit standaard een USB stick in een luxe bewaarverpakking met de foto’s in hoge resolutie. Bij de pakketten is er keuze voor een (digitaal geprint) fotoboek die ik met de hand samenstel. Jullie krijgen alle gemaakte trouwfoto’s digitaal aangeleverd, alle foto’s worden met de hand bewerkt en geretoucheerd. Een uitgebreide selectie wordt daarnaast nog verder bewerkt. Denk aan zwart-wit, zwart-wit met een plaatselijke kleur, pasteltinten etc.
 
Ik vind het erg belangrijk om de foto’s snel af te leveren, ieder trots bruidspaar wil per slot van rekening graag de foto’s zien en laten zien, niemand wil maanden wachten op de foto’s!
 
Zijn jullie net zo enthousiast als ik en willen jullie wat fotoalbums en mijn portfolio inzien of hebben jullie interesse in een kennismakingsgesprek? Neem dan contact met me op!

Contact