Algemene tevredenheid
16
Kwaliteit
15
Prijs
15
Professionaliteit
15
Communicatie
15
Snelheid van afleveren
15
Creativiteit
15
Klantgerichtheid
15
Gemiddelde
 yasr-loader
 
“Op 01-05-2015 zijn wij getrouwd, en Focus-010 heeft deze dag helemaal vastgelegd. We hebben de foto’s super snel gekregen, en ook het album was er heel snel. Hierdoor zaten wij nog heerlijk in onze “wittebroodsweken” toen we de foto’s vol trots aan iedereen konden laten zien!
Tijdens de officiele delen van de dag hebben we niet eens opgemerkt dat Focus-010 foto’s aan het maken was. De shoot was ongedwongen, en zelfs gezellig. Focus-010  had erg leuke ideeen voor foto’s, maar er was ook ruimte om zelf ideeen aan te dragen.
Zowel wij als bruidspaar, als onze gasten hebben Focus-010  als een prettige, vriendelijke fotograaf ervaren. En niet geheel onbelangrijk, de foto’s zijn super mooi geworden!! Elke keer als we er naar kijken, beleven we de dag opnieuw!
Wij kunnen Focus-010 dus echt aanbevelen als trouwfotograaf!!!”
 
Renate en Alex, Rozenburg
 
“Focus-010 heeft familieportretten gemaakt van de hele familie (opa, oma, kinderen en kleinkinderen). In totaal 8 volwassenen en 5 kinderen. Hij wist hier heel goed mee om te gaan; gaf goede tips over hoe we konden gaan staan, hield de kinderen erbij betrokken en kwam met verschillende ideeen over de opstelling. Hij nam echt de tijd voor ons, vroeg hoe we het zelf wilden hebben maar kwam dus ook met goede tips op de momenten dat we het zelf eigenlijk niet zo goed wisten. Hij keek geen moment op zijn horloge, dit maakte het relaxed en ongedwongen. Focus-010 is bij ons thuis gekomen om de foto’s te maken. De foto’s zien er super uit! De opstelling maakt dan echt verschil! Bent u op zoek naar een professionele fotograaf, die prettig in de omgang is, heel vriendelijk en geinteresseerd in de mensen die hij voor zijn camera heeft staan en ook nog eens voor een betaalbare prijs dan zeker voor Focus-010 kiezen!”
 
Visser, Maasdam
 
“Hoi Focus-010,
We zijn zeer tevreden met de foto’s! We krijgen ook leuke reacties erop.
Bedankt en wie weet tot ziens. Mvg Erwin, Esmee, Jenson en Gioya”
 
“Hoi Focus-010, wat een geweldige foto’s heb je van mijn mannen gemaakt. Ik kijk er elke dag met veel plezier naar. De fotoshoot was leuk en ontspannen waardoor de mannen helemaal tot hun recht zijn gekomen. Wij zijn erg tevreden over de foto’s en de kwaliteit en de snelle levering. We werken heel prettig met je samen, niet voor niets heb je ons huwelijk, mijn zwangere buik en het resultaat vastgelegd. Dank je wel,Quirina, Den-Haag”
 
“We zijn erg blij met de fotoshoot van Focus010 fotografie. Vandaag een newbornshoot laten maken van onze dochter en alles is super verlopen word veel uitgelegd en de fotograaf komt zelf ook met leuke ideeën. Ook een snelle levering van de foto’s, zeker een aanrader!”Vinny, Pauliena en Divana
 
“We zijn super blij met de fotoshoots van onze kindjes. Focus-010 heeft top werk geleverd en
gaat heel lief om met de kleintjes. Baby’s fotograferen lijkt makkelijk, maar het is een
item dat geduld eist en dat heeft Focus-010 zeker. Volgende maand, zullen we onze kleintjes
weer door Focus-010 laten fotoshooten!”

Noraliz

“Focus-010 is een hele professionele fotograaf, die op een prettige en ongedwongen wijze foto’s maakt van je kind en gezin. Er wordt de tijd genomen en er is ruimte voor overleg. De foto’s worden snel geleverd en het resultaat mag er zeker wezen. Wij zijn erg blij met het eindresultaat!
Bedankt!”

Alex en Nadia