Al vele jaren ben ik actief als enthousiaste fotograaf. Eerst als hobby, later voornamelijk in opdracht. Fotograferen heeft mij altijd gefascineerd. Een foto is een soort tijdmachine, het kan je terugbrengen naar een moment. Op die manier zijn foto’s voor mij onlosmakelijk verbonden aan mooie herinneringen. Een goede foto is echt onbetaalbaar. Een door mij gemaakte foto  van een bruidspaar wat ze in de woonkamer hebben hangen blijft het grootste compliment.

Ik richt mij momenteel voornamelijk op bruidsfotografie. Trouwen is voor veel mensen mensen een van de hoogtepunten uit hun leven. Het is bijzonder, mensen kiezen onvoorwaardelijk voor elkaar en willen dat op een speciale manier vieren. En dan vragen ze mij! Dat vind ik nog steeds erg bijzonder. Ik ben er vaak heel de dag bij aanwezig en je bent op die dag onderdeel van het gezelschap en je ervaart de blijdschap en alle andere emoties. Dat ik dat mag vastleggen is een enorme eer en geeft daarnaast enorm veel energie.

Ik ben een enthousiaste fotograaf, sociaal en gezellig. Bereid een stapje extra te doen om jullie dag of fotomoment te doen slagen en te zorgen voor die tastbare herinnering: een mooie foto. Een ‘klik’ met je fotograaf is belangrijk om ontspannen voor de lens te staan, dit levert de mooiste plaatjes op.  Benieuwd hoe mensen mij ervaren als fotograaf? Kijk bij de reacties en lees wat de mensen vinden van mij als fotograaf.

Doordat ik fotograferen op dit moment naast andere werkzaamheden doe ben ik qua prijs-kwaliteit verhouding voor een hoop mensen een aantrekkelijke keuze. Op deze manier kan ik de foto-opdrachten doen waar ik goed in ben en die ik leuk vind. Om een impressie te krijgen van mijn werk kunt u een kijkje nemen op mijn site. Neemt u gerust contact met mij op voor een kennismakingsgesprek, aanvullende informatie of een offerte.

Graag tot ziens!

Frank

Focus-010 Fotografie

Contact