Bij Focus 010 Fotografie bent u aan het juiste adres voor een leuke fotoshoot met uw pasgeboren kindje, een zogenaamde newbornshoot of een fotoshoot met uw baby of kind. Ik kom bij u thuis of we gaan naar een locatie naar uw keuze. Of wat dacht u van een leuke fotoshoot voor u zelf, of als kado aan een vriend of vriendin? Ook zijn er mogelijkheden om uw gezin of familie op een leuke manier vast te leggen. Ik ga uit van een vaste prijs, geen verassingen achteraf waarbij je bijvoorbeeld foto’s moet bijbestellen.

Let op! Door grote drukte is het momenteel helaas niet mogelijk een fotoshoot met gezin of newbornshoot in te plannen, excuses voor het ongemak!

Newbornshoot:

Een pasgeboren kindje heeft iets vertederends en is heel bijzonder om vast te leggen op de foto. Een newborn shoot wordt meestal gedaan binnen 14 dagen na de geboorte. Maak voordat uw kindje geboren is een afspraak zodat u zeker weet dat u op tijd bent. Voor een newbornshoot gaat de voorkeur uit voor een shoot bij u huis. Hier kunnen we o.a. de verwarming hoog zetten zodat uw kindje het niet koud krijgt tijdens het maken van de foto’s. Ik neem de tijd voor het maken van de foto’s, ongeveer 2 uur. Ik zou graag met u willen  afspreken dat uw kindje gegeten heeft en in bad is geweest zodat het lekker wil slapen, dit levert vaak de mooiste plaatjes op. Als u foto’s in zwart-wit mooi vindt, vraag ik u van te voren zwarte kleding aan te trekken, dit komt mooier uit op de foto’s. Bij het maken van de foto’s houden we rekening met het ritme van uw kindje. Als uw kindje verdrietig is en even getroost wilt worden of honger heeft maken we daar tijd voor. Het kan zijn dat uw kindje even geen zin heeft en bijvoorbeeld niet wil slapen of moet huilen. In zo’n geval kan het zijn dat de foto’s afwijken van de foto’s die u heeft gezien op mijn site. Ik streef er naar in ieder geval 5 mooie foto’s te maken in een hoge resolutie en los nabestellen is niet nodig. In principe krijgt u alle foto’s die gelukt zijn, dit zijn er dus minimaal 5 maar meestal zijn het er rond de 40. De foto’s worden op verschillende manieren nabewerkt (zwart wit/ kleur- gedeeltelijke zwart-wit etc). Ik ga uit van een vaste prijs, geen verassingen achteraf waarbij je bijvoorbeeld foto’s moet bijbestellen. Heeft u interesse? Neemt u dan gerust contact met mij op of vul het contactformulier in.

Contact

Een baby of kind shoot

Afhankelijk van de leeftijd van uw kind (en het weer) kunnen we er voor kiezen een fotoshoot binnen of op een leuke locatie buiten te doen. In het geval van een baby is het meestal handiger de fotoshoot binnen in een warme, vertrouwde omgeving te doen. Ik trek twee uur uit voor de shoot waarbij er voldoende tijd is om uw kind even te verschonen, te voeden of even te troosten. Net als bij een Newbornshoot is het slagen van de foto’s van uw baby afhankelijk van een hoop factoren. Het kan zijn dat uw kindje even geen zin heeft of gewoon verdrietig is. In zo’n geval kan het zijn dat de foto’s afwijken van de foto’s gezien op mijn site. Ik streef er naar in ieder geval 5 mooie foto’s te maken in een hoge resolutie.

Van wat oudere kinderen kunnen er andere soort foto’s gemaakt worden, denk aan foto’s in het park, in de speeltuin of bij u in de achtertuin. Uiteraard kunnen de foto’s ook binnen gemaakt worden als het kind speelt met zij of haar lievelingspeelgoed. Ik streef er naar in ieder geval 5 mooie foto’s te maken in een hoge resolutie en los nabestellen is niet nodig. Heeft u interesse? Neemt u dan gerust contact met mij op of vul het contactformulier in.

Contact

Een fotoshoot

Voor een fotoshoot zijn er veel mogelijkheden.  Denk aan een serie foto’s met je favoriete kleding voor een zwarte achtergrond of gewoon buiten op een spannende locatie. De shoot duurt een uur en er dient van te voren te worden afgesproken waar deze wordt gehouden in verband met de voorbereiden en de apparatuur. Ik streef er naar in ieder geval 10 mooie foto’s te maken in een hoge resolutie en los nabestellen is niet nodig. Heeft u interesse? Neemt u dan gerust contact met mij op of vul het contactformulier in.

Contact

Een familieportret of gezinsfoto

Zoekt u een leuke manier om uw gezin of uw familie vast te leggen op een mooie foto: dat kan! Ik maak graag een afspraak met u om bij u thuis of op een leuke locatie een aantal foto’s te maken. De shoot duurt een uur en de hoeveelheid foto’s hangt af van een aantal factoren: de locatie , de hoeveelheid personen en uw specifieke wensen. Foto’s in een hoge resolutie zijn inbegrepen en los nabestellen is niet nodig. Heeft u interesse? Neemt u dan gerust contact met mij op of vul het contactformulier in.

Contact